Resultaten voor massage bornem

massage bornem
De Remise Groepspraktijk voor welzijn en gezondheid te Bornem.
Kloosterstraat 16, 2880 Bornem. De Remise is centraal gelegen te Bornem. Onze gemeente is zowel vanuit Antwerpen als Brussel vlot bereikbaar met de wagen via de E17 of A12 naar de N16. Parkeren doet u gratis op de grote parking om de hoek.
Masseur in Bornem massage-info.be.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Masseur in Bornem. Praktijk voor holistische massage. Mijn naam is Saartje, geboren op 14 februari 1984, Ik bied holistische massages aan voor diepe ontspanning, heling, ter ondersteuning en bevordering van fysieke en. Louis de baerdemaekerstraat 61, Hingene.
Massage bornem Massage 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Massage aan huis voor iedereen met pijn en blokkades. Regio boom puurs bornem londerzeel en deelgemeente Zweedse massage 1 u 45/ 1.5u 65 / 2u 85 is geschikt voor mensen met spierpijnen en b.
Welkom bij privé sauna wellness en massages Oriëntal Paradise.
Grote keuze aan arrangementen met massages, eten, drinken of overnachtingen. Bent je opzoek naar een heerlijke massage voor jezelf of samen met je partner? Neem een kijkje tussen het uitgebreide aanbod. Nog opzoek naar een last minute sauna of massage?
PHATTARAPON THAI MASSAGE LONDERZEEL / BRUSSEL.
Petit Grain Relaxatiemassage en gespecialiseerde voetverzorging.
Massage voor ouderen. Intuïtieve relaxatiemassages en gespecialiseerde voetverzorging. Petit Grain biedt onderstaande diensten aan in de praktijk in Bornem. In de regio Bornem kom ik voor bepaalde behandelingen desgewenst bij u thuis voor een kleine meerprijs. Daarbuiten is de prijs voor een thuisbezoek afhankelijk van de afstand.
Massage Visage.
Massage in de buurt van Bornem, Provincie Antwerpen Treatwell.
Praktijk voor holistische massage. Bornem, Provincie Antwerpen. Laat zien op de kaart. Energetische rug, schouder en nekmassage. Energetische voet en beenmassage. Kort overzicht salongegevens. De massages bij Saartje zijn gericht op diepe ontspanning en heling. Saartje heeft een salon aan huis in Hingene waar ze jou vanuit een een holistische visie benadert.
Mind The Voice: Zangles Logopedie Zangstages en opleidingen.
Stem Lichaam Geest. Bij Mind The Voice bestaan de zang en logopedische sessies uit de beste technieken uit de stem, spreek en zangwereld met daaraan gekoppeld succesvolle technieken zoals core training, voice massage, kinesiotaping, mindfulness, hartcoherentietraining en yoga. Weet je immers hoe je mind en body te sturen, dan heb je onmiddellijk ook controle over je voice.
Relaxerende massage Outspot.
Bornem Relaxerende massage 1 u bij Wellness Ananya. Kleinschalig en landelijk gelegen massagecentrum, the place to be voor heerlijk ontspannende massages. Heerlijke Zweedse massage 50 min: ideaal voor personen met pijn, blokkades maar ook gewoon voor iedereen die een ontspannende massage wil krijgen.
Privé Sauna Wellness Topwellness Heerlijk genieten!
Topwellness Privé Sauna Wellness. 2 units privé sauna wellness massages arrangementen. Topwellness Privé Sauna Wellness. Topwellness Privé Sauna Wellness. Privé Sauna Wellness. Pure verwennerij of dikverdiende ontspanning, het is en blijft gewoon heerlijk genieten! Op zoek naar rust en ontspanning?

Contacteer ons