Meer resultaten voor massage aan huis

massage aan huis
Azura Babymassage, Zwangerschapsmassage, Postnatale Massage, Cursussen Babymassage.
Zwangerschapsmassage aan huis: 75 0.40/km. terug naar boven. Een postnatale massage is ideaal ter ondersteuning van jouw herstel proces. Het zal je helpen om sneller te herstellen van de zwangerschap en bevalling. Deze massage is ook ideaal voor het verminderen van je babyblues.

Lotus huis thai massage. LOTUS HUIS THAI MASSAGE. 0484 18 56 69. 0484 18 56 69. 27 Feb 2018. Een traditionele Thaise massage is een belevenis die je niet mag missen. In tegenstelling tot een gewone massage, gebeurt de traditionele Thaise massage op een matras en niet op een massagetafel. Je krijgt een authentieke outfit aangemeten en hou je tijdens de massage hou je enkele yogaposities aan.
Home.
Thaise voet en been massage. Massage op maat. Naar de massages. De Sawa massages zijn niet medisch, wel relaxerend, revitaliserend, stimulerend, preventief en herstellend voor lichaam én geest. Enkel op afspraak. Voor minder mobiele mensen is massage aan huis bespreekbaar.
Slachtoffers saunabrand krijgen gratis massage aan huis Schoten Regio HLN.
VORSELAAR/SCHOTEN Een koppel uit Schoten, dat zondag moest vluchten voor een brand bij privésauna Ninfea in Vorselaar en sindsdien met nek en rugklachten kampt, kreeg gisteren een gratis massage aan huis. Het namiddagje ontspannen van Karine Roose en Rudy Ceulemans draaide zondag even anders uit.
Over mezelf/ Contact Chi Arté.
Dit heeft zich concreet vertaald in het volgen van opleidingen aan de befaamde scholen: Sunshine Massage School, Lek Chaiya nerve touch, Namo en ITM te Chang Mai, Thailand. Het is mijn uiteindelijke doelstelling om deze efficiënte massagetechniek met U te delen.
Massages Relaxathome-massage.
prijs 40 inclusief ontspannend voetbadje voor de massage. Baby massage ook aan huis. De Baby massage is een ritmische massage waarbij je leert communiceren zonder woorden. Deze massage is superleuk om te doen en iedere baby houdt ervan om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden.
Massage aan huis Massage Tweedehands.nl.
Graag kom ik bij jou aan huis voor het geven van een heerlijke ontspannende massage volledig afgestemd op jouw wensen. Ben je alleen of met zi. 17 november 2018 1216: Breda. Massage aan huis. Wil je lekker verwend worden door massage, ik geef massage aan huis voor dames.
Vind een job VDAB.
Zoek op vdab.be. Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Massage aan huis Superkado.
Massage aan huis. heerlijke ontspanningsmassage aan huis. Behoefte aan een massage maar zie je op tegen de verplaatsing? Zin in een gezellig avondje met je vriendin bij jouw thuis? Lees meer over heerlijke ontspanningsmassage aan huis. Voordelige promoties rechtstreeks van de adverteerder.
Massage, yoga en reiki aan huis Zonhoven Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Massage, yoga en reiki aan huis. 16/01/2009 om 1745: door ksleurs. Massage, yoga en reiki aan huis. Zonhoven Sinds kort trekt de Zonhovense Katleen De Gruyter uit Zonhoven met haar massagestoel en bedje naar de mensen thuis.
Azura: professionele topmassages op locatie.
Hot stone massage. Thaise voet-en onderbeenmassage. Hoofd-nek-schouder en rugmassage. Massage aan huis. Wat is Spray Tanning. Voordelen Spray Tanning. Voor en nabehandeling. Spray Tanning Party. maandag t.e.m zaterdag. van 900: 2100: uur. Tachyon Chakra Balancing. Hot stone massage. Thaise voet-en onderbeen.

Contacteer ons