Resultaten voor massage beerse

massage beerse
De Ontmoetingshoeve in Beerse voor innerlijke vrijheid De Ont-moetingshoeve.
Net in Beerse, vlakbij de grens met Rijkevorsel, staat een oude hoeve. Op de voorgevel. prijken de cijfers: 1898. Achteraan lopen de diertjes in al hun vrijheid rond. Ook hun baasjes houden van een vrij gevoel en van innerlijke vrijheid: het is de ware natuur en het recht van ieder wezen! Ze willen dit graag delen met jou! Waar niets moet, maar heel veel mogelijk is Waar je gesterkt wordt in je eigen kracht Waar je weer volop in het leven kan staan Om op adem en tot rust te komen. Om te ontspannen bij een holistische massage Om te dansen en te zingen Om lezingen te volgen Om te mediteren en te bezinnen Om te lachen en te schateren tijdens de lachsessies.
Massage Beerse goudengids.be.
30 resultaten voor massage Beerse. Korenbloemstraat 16, 2340 Beerse. Hoofd, nek en schoudermassage. 3 Reflex and Relax. Herentalsebaan 18, 2390 Oostmalle Malle. Kapelstraat 45, 2340 Beerse. Kappers voor heren. 5 Sophie Aerts. ANTWERPSEWEG 9-1, 2340 BEERSE. 6 Mercelis Kurt. Guido Gezellestraat 43, 2340 Beerse.
Beerse Massage 2dehands.be.
Merian SIERADEN WINKEL en allerlei andere artikelen. Met deze magnetische massage tool in een uitzonderlijke vormgeving staat uw eigen persoonlijke wellness-ervaring niets meer in de weg. 8 februari 2018 1434: Beerse Vlimmeren. Overige categorieën in Diensten. 2dehands.be maakt gebruik van cookies.
Innerlijke Bron, Hunyuan Taiji Center Belgium.
Jan De Kock is specialist op gebied van massage en onderscheidt zich door professionaliteit, vakbekwaamheid en kwaliteit, met klanten uit heel het land. Jan biedt een waaier aan mogelijkheden om stress te lijf te gaan in de vorm van privé-sessies, workshops en groepslessen. In samenspraak wordt er gewerkt met individueel gerichte ontspannings-technieken., authentieke Taiji Tai Chi en Qigong. In functie van mentaal welzijn en ontwenning bij verslavingen wordt gebruik gemaakt van ooracupuntuur en NADA-meditatie bij Jan. 2018 De Innerlijke Bron Jan De Kock Katelijne Eulaers Heibergstraat 24 2340 Beerse info@innerlijkebron.be.
Massage te Beerse Turnhout Massages Ripozo.
Ik ben Greet Vermeylen. Ik ben massagetherapeute en startte in lees meer. Massage aan huis. Bij massages Ripozo kan u een massage op een locatie naar keuze reserveren. Bij u thuis, op uw werk, een feestje. Stuur een bericht. 2340 Beerse bij Turnhout.
Massage in Beerse.
2 resultaten in 013, seconden. Schorvoortberg 36, 2300 Turnhout. Massage in Turnhout, Relaxatie in Turnhout, Yoga in Turnhout. Korenbloemstraat 16, 2340 Beerse. Massage in Beerse. Gerelateerde trefwoorden: oorkaars, relaxatie yoga, hotstone massage, relaxatie therapie, thym, massage, relaxatiemoment, meditatie, workshop meditatie, yurt.
Massages ripozo in Beerse, Korenbloemstraat 16, telefoon: 0474445. met openingsuren Massage.
Vind een handelaar in Beerse. Andere belangrijke handelaars. Korenbloemstraat 16 2340 Beerse. Klik voor telefoon Telefoon: 0474445596. Massage in Beerse. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren Massages ripozo toe. Ontdek andere handelaars in de buurt van Massages ripozo in Beerse. Antwerpsesteenweg 269 A.
Massage, Massage in Beerse: Boek direct online! Treatwell.
Super simpel de beste massagesalons, massage in Beerse zoeken, vergelijken en boeken. In Beerse scoort het aanbod massagesalons, massage, gemiddeld een 20 op basis van 20 stemmen. Met behulp van deze reviews kunt u gemakkelijk de beste massagesalons, Beerse uitzoeken.
Massage Beerse Zoek een massagesalon Eyespot.
Toon kaart Massage Beerse. Wij hebben deze massages teruggevonden in Beerse. Verfijn je zoekopdracht door links opties in te stellen en vind een massagesalon van jouw keuze. Heerlijke ontspannende massage, hot stone massage, zwangerschapsmassage of sportmassage in Beerse, bij Turnhout.
voet reflexologie en massage 2340 Beerse.
TUI NA massage. Wie ben ik. Route omschrijving Beerse. Klik hier voor de route vanaf 2340 Beerse. 2980 Zoersel, Antwerpen. Telefoon: 32 476 21 64 80 E-mail: info@BalanceReflex.be. Om de rust te bewaren van onze clenten, wordt de telefoon tijdens een behandeling niet beantwoord.

Contacteer ons