Resultaten voor pedicure turnhout

pedicure turnhout
Schoonheidsinstituut en Wellness Regio Turnhout Naturelle.
Schoonheidsinstituut en Wellness Regio Turnhout Naturelle. Waar details belangrijk zijn. Schoonheidsinstituut Wellness Zwembad Massage Verzorging. Schoonheidsinstituut Regio Turnhout. Naturelle heeft haar naam niet gestolen. Het schoonheidsinstituut is gelegen in een prachtige natuurlijke bosrijke omgeving. Bovendien wordt er bij de behandelingen en massages zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke producten.
Pedicure Turnhout goudengids.be.
Pedicure, Voetverzorging, Massage, Peeling, Gezichtsverzorging, Handverzorging, Lichaamsverzorging, Manicure, Pedicure, Visagie, Massage. Beoordeel dit bedrijf. 2360 Oud-Turnhout Wezelakkers 5. Pedicure, Pedicure, Massage, Peeling, Gezichtsverzorging, Ouderdomsvlekken, Huidverjonging, Manicure, Acne, Littekens behandelen, Vitaliteit, Dermabrasie, Stoelmassage, Massage, Etherische oliën, Mascara. Beoordeel dit bedrijf. 2360 Oud-Turnhout Steenweg op Turnhout 52/BUS1.
Opleiding Pedicure Voetverzorging Centrum Voor Avondonderwijs.
De opleiding Pedicure aan het Centrum Voor Avondonderwijs is heel veelzijdig en biedt veel mogelijkheden voor een succesvolle carrière als Pedicure. Tijdens de lessen komt de theorie uiteraard aan bod, maar wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk.
Homepagina CVO Horito.
Ze zorgen ervoor dat de nodige nadruk op de praktijk wordt gelegd. Ze begeleiden iedere individuele cursist in functie van zijn vooropleiding en op zijn eigen tempo. Op 1 september 2018 fusioneert CVO Horito met CVO Taxandria en CVO Kempen.
Pedicure OCMW Turnhout.
Raad Vast Bureau. Werken bij OCMW Turnhout. U bent hier: Home. Producten en dienstencatalogus. Zowel in het dienstencentrum Albert Van Dyck als in Ontmoetingscentrum De Meerloop kan je regelmatig terecht voor een pedicure. De exacte data vind je terug in Binkenpost!
Voetverzorging CM.
Om problemen te voorkomen, raden we je aan om je browser te updaten. Update je browser. Waarschuwing: Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een optimaal gebruik van onze website raden we aan een andere browser zoals Google Chrome of Firefox te installeren.
Campus Turnhout Centrum Voor Avondonderwijs.
Lokerenstraat, 2300, Turnhout. Startdata in Turnhout.: Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Leslocatie Lesuren. Start je eigen zaak. Start je eigen zaak. Start je eigen zaak. Start je eigen zaak. Dag en Avondmake-up. Vacussage Cupping Massage. Cosmetische Manicure en Pedicure. Cosmetische Manicure en Pedicure.
Joana GVV.
Ik ben Anita Klarenbeek en begonnen met mijn eigen praktijk GVV Joana, sportveldstraat 8, 2360 Oud-Turnhout. Inmiddels ben ik gediplomeerd Medisch Pedicure en gespecialiseerd o.a. in diabetici, reuma en overige risicovoeten: spasme of verlamde voet, oudere en verwaarloosde voet, orthesiologie, nagelreparatie en nagelregulatie technieken en drukverdelende technieken.
Pedicure in de buurt van Turnhout, Provincie Antwerpen Treatwell.
Bij Hair beautysalon Kathleen in Turnhout kan je al sinds 2007 terecht voor verschillende verzorgingen zoals gelaatsbehandelingen, ontharing, make-up, manicures en pedicures. Voor de gelaatsbehandelingen maakt het salon gebruik van producten die zijn gemaakt met elementen uit de Dode Zee. Zowel mannen als vrouwen kunnen in dit salon terecht. Geef je handen en voeten weer een heerlijke boost door middel van een manicure of pedicure waar je ook nog kan kiezen om de behandeling aan te vullen met een pakking, peeling of hand of voetmassage.
À l'Etage' Medical Beauty Turnhout.
À lEtage Medical Beauty Instituut voor Turnhout en de Kempen. À lEtage is hét instituut voor huidverbetering, anti-aging en afslanking. Bij À lEtage ben jij belangrijk en wordt er maatwerk geleverd op zeer hoog niveau. Ik help jou graag een goede balans te vinden met de juiste behandelingen en producten en dit op een natuurlijke manier. Naast therapeutische massages, medische pedicure voetreflexologie, heb ik me gespecialiseerd in huidverjonging, huidverbetering en afslanking met zeer mooie resultaten.
Pedicure Turnhout.
Oplossing: De pedicure kan deze eeltpit verwijderen soms zijn er een aantal behandelingen nodig. U kan best uw schoenen aanpassen om druk te voorkomen en vermijd zeker hoge hakken. Bij voet en/of teenafwijkingen, zal de pedicure u doorverwijzen naar een Podoloog, voor orthopedische schoenen of steunzolen.

Contacteer ons