Meer resultaten voor pedicure turnhout

pedicure turnhout
Bowie Medical Groothandel voor esthetiek en voetverzorging.
Primus Spray Touch 50.000TPM power met intern LED-licht. ClinicCare X3M EGF Refresh Liquid Moisturizer, 100ml. ClinicCare X3M EGF Glow Liquid Moisturizer, 100ml. Empire Twist Deluxe Soft met 4 motoren, memory, verwarming en reset. Massagebank Quadra met lichthouten onderstel, 4 motoren.
Schoonheidsspecialiste in één jaar tijd? Het kan vanaf september in Heilig Graf Turnhout Regio HLN.
Als enige school in Vlaanderen start het Heilig Graf met een opleiding Esthetische lichaamsverzorging zonder vooropleiding. Het Heilig Graf in Turnhout pakt vanaf 1 september 2018 uit met een nieuwe en unieke opleiding in Vlaanderen: Esthetische lichaamsverzorging zonder vooropleiding. Het" is een volwaardige opleiding waarin studenten op één jaar tijd alle kneepjes van het vak leren: van standaardbehandelingen zoals manicure, pedicure, gelaatsverzorging en ontharingen tot speciale technieken zoals wimperlifting en hetestenenmassage, vertelt Griet Mateusen, opleidingscoördinator Lichaamsverzorging in het Heilig Graf.
Nagelstudio Schoonheidsinstituut Bello Mano.
eenvoudige soak off verwijdering. Daarnaast kan u ook terecht bij schoonheidsinstituut Bello Mano voor uw pedicure, manicure en ontharingen. Nieuw bij Bello Mano is onze afslankstudio. Wenst u een kledingsmaatje minder of wilt u zich gewoon goed voelen in uw vel?
Het Hivset uit Turnhout biedt postsecundaire opleidingen voor verzorging, verpleging, vorming en begeleiding. Hivset.
Het expertisecentrum DoorElkaar wil organisatorische en individuele vragen op het vlak van interculturaliteit en anderstaligheid aanpakken met een creatief aanbod. Elisa-care is een dienstenchequeonderneming die zorgt voor een gepaste, kwaliteitsvolle hulp in je huishouden met een persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe. 2300 Turnhout België.
A.S.Adventure Turnhout Bekijk openingsuren en route A.S.Adventure.
A.S.Adventure Turnhout bevindt zich in de rode parkeerzone. Deze zone is van maandag tot en met zaterdag betalend, van 9u tot 18u. De eerste 30 minuten parkeer je gratis. Het eerste uur parkeer je aan 2/uur, het tweede uur aan 250/uur.
Schoonheidsinstituut en Wellness Regio Turnhout Naturelle.
Schoonheidsinstituut Regio Turnhout. Naturelle heeft haar naam niet gestolen. Het schoonheidsinstituut is gelegen in een prachtige natuurlijke bosrijke omgeving. Bovendien wordt er bij de behandelingen en massages zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke producten. Naturelle heeft werkelijk alles in huis om heerlijk te ontspannen, herbronnen en helemaal tot rust te komen.
Mijn site Home.
Indien gewenst, kan je je opleiding combineren met de cursus bedrijfsbeheer.Heb je met succes een opleiding uit het aanbod Zorg en Welzijn gevolgd dat krijg je van het Vlaams Ministerie van Onderwijs een diploma of certificaat van deze opleiding.Beiden zijn erkende kwalificatiebewijzen in de zorgsector.
Sanne Lauwen.
Mijn naam is Sanne Lauwen. Mijn sallon is opgericht te Turnhout in 2012. Ik ben een gediplomeerde medische Pedicure met een professionle opleiding. Deze heb ik behaald in het kempisch instituut voor podologie te Turnhout. Telefoon: 0498 14 63 73.
Schoonheidssalon-Natascha. Schoonheidssalon.
Welkom bij schoonheidssalon-Natascha. Schoonheidssalon Natascha biedt u een sfeer en stijlvol kader waar u in een oase van rust even zalig kan wegdromen en onthaasten. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging. Wij werken met de zwitserse natuurcosmetica Mila d'Opiz.
baggu.
Pedicure de luxe: voetbadje met etherische oliën, pedicure, ontspannende voetmassage duur: 90. Maandag op afspraak. Woensdag 9.00 20.00. behandeling op afspraak. Donderdag op afspraak. Vrijdag op afspraak. Zaterdag 9.00 17.00. behandeling op afspraak. baggu Steenweg op Turnhout 52 bus 1 2360 Oud-Turnhout 014 45 20 90 BE 876-508-034.
Schoonheidsverzorging Heilig Graf Turnhout.
014 41 23 92, ingrid.maddelin@heilig-graf.be, Klinkstraat 3, B-2300 Turnhout. Nieuwsbrief van het Heilig Graf. Op zoek naar een leuke, uitdagende job in onze school? Bekijk hier onze jobaanbiedingen en misschien word jij onze collega wel! Apostoliekenstraat 26 014 41 06 23 Patersstraat 28 014 41 54 68 Klinkstraat 3 014 41 23 92.

Contacteer ons