Zoeken naar shiatsu massage breda

shiatsu massage breda
Shiatsu Praktijk Breda, Shiatsumassage naar keuze 30 of 60 min: bespaar 57% in Breda via Social Deal.
Bij beide massages heb je de keuze uit een massage van hoofd, nek, schouders en rug óf ontspannen van de geest geschikt bij stressgerelateerde klachten. De shiatsubehandeling zoekt een balans tussen doen en zijn. Shiatsu is intensief, heeft een diepe doorwerking en een sterk helend effect. Kom nu zelf de kracht van shiatsu ervaren. Shiatsumassage naar keuze 30 of 60 min. Shiatsu Praktijk Breda.
Over mij SHIATSU praktijk BREDA.
STILTEWEEKEND of DAG. SHIATSU VOOR JE BEDRIJF. MASSAGE BIJ KANKER. WAT IS SHIATSU? Ik ben Marleny Hendriks. Ongeveer 15 jaar geleden geleden kwam ik bij een Chinese acupuncturiste. Door slechts 2 naaldenprikken, kon ik midden in een hooikoortsaanval weer diep ademhalen.
Home SHIATSU praktijk BREDA.
Wat is shiatsu? Shiatsu is een Japanse drukpunt massage. Shiatsu helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Het woord komt uit het Japans en betekent vingerdruk. Waar de acupuncturist werkt met naalden op hele specifieke drukpunten, oefent de shiatsutherapeut loodrechte druk uit op deze drukpunten en op energiebanen. Shiatsu voor jezelf. Shiatsu van Shiatsu praktijk Breda is gericht op sluimerende klachten van je lijf en van je geest.
Shiatsu by Kirsten.
Tijdens de massage houd je je kleding aan. Het is prettig loszittende kleding te dragen. Er wordt niet met olie gewerkt. Shiatsu ontspanningsmassage is goed voor.: mentaal op adem komen. ondersteuning bij emotionele processen. losmaken van de rug, schouders en armen door bv veel zittend werk. doorbloeding stimuleren van bijvoorbeeld benen. Direct online klik hier. Stuur een e-mail. Bel me 06-54335958. 30 minuten 25. 60 minuten 45. Kom je voor de eerste keer? Maak gebruik van het Kennismakingsaanbod 2950., ma/di/wo/vr locatie: Argusvlinder 39 Westerpark. do locatie: Voorerf 47 Haagse Beemden. Overijssel: Eens per 2 maanden ben ik in Vriezenveen voor massages. Wil je weten wanneer, schrijf je in voor de nieuwsbrief en vink overijssel" aan. Op de hoogte blijven van Shiatsu by Kirsten? Dat kan als volgt: Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief. Volg me op Facebook. Shiatsu by Kirsten. Hoofdlocatie: Argusvlinder 39, 4814 SG Breda.
Solo4body.nl Shiatsu Massage in Breda.
Bij een holistische massage is de massage niet alleen op de spieren gericht, maar ook op geestelijke ontspanning. Massagepraktijk SOLO4body in Breda Ginneken combineert de holistische massage met de shiatsu massage. Wat is shiatsu? In het oude China werd een arts niet betaald om patiënten beter te maken, maar om mensen gezond te houden.
Iokai shiatsutherapie in Breda.
Iokai shiatsu therapie in Breda. Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Breda. Woont u in Breda en zoekt u een shiatsutherapeut voor een shiatsubehandeling of shiatsu massage? In de buurt van Breda zijn enkele iokai shiatsutherapeuten gevestigd.
Voor rust, bewustwording en heelheid kom je bij Shiatsu Therapie Breda.
Door je massage geraakte ik uit mijn hoofd en in mijn lijf. Ik kwam in contact met weggestopt verdriet en pijn, maar het stroomt nu weer en ik voel me meer in contact met mezelf. Ik werd me weer bewust hoe helend aanraking en volledige liefdevolle aandacht is en hoe arm we in onze westerse cultuur geworden zijn in deze. Na een periode van veel stress was ik mijn energie verloren. Onrustig slapen, opgejaagd en uitgeput gevoel. Sytze heeft met de shiatsu mij weer nieuwe energie gegeven.
Leslocaties Shiatsu Massage Opleiding.
Shiatsu Massage Opleiding. Westerse Medische Basis. De lessen worden gegeven in Nijmegen vrijdagen, Amersfoort zaterdagen, Breda zaterdagen en Amsterdam zondagen. Bij inschrijving kiest u voor een bepaalde locatie en lesgroep. Mocht u gedurende het studiejaar echter verhinderd zijn een bepaalde les bij te wonen, dan kunt u deze les op een andere locatie inhalen.

Contacteer ons