Op zoek naar shiatsu massage breda?

shiatsu massage breda
Shiatsu by Kirsten in Breda Massage Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Shiatsu is een Japanse vorm van massage. Met kleding aan ontvang je de massage op de grond. Door het geven van zachte druk, draaiingen en strekkingen wordt je lichaam losgemaakt en gevoed. Shiatsu by Kirsten is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Shiatsu By Kirsten Breda.
Home SHIATSU praktijk BREDA.
Wat is shiatsu? Shiatsu is een Japanse drukpunt massage. Shiatsu helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Het woord komt uit het Japans en betekent vingerdruk. Waar de acupuncturist werkt met naalden op hele specifieke drukpunten, oefent de shiatsutherapeut loodrechte druk uit op deze drukpunten en op energiebanen. Shiatsu voor jezelf. Shiatsu van Shiatsu praktijk Breda is gericht op sluimerende klachten van je lijf en van je geest.
Shiatsu massage.
Shiatsu betekent letterlijk: druk met de vingers. Shiatsu is met name effectief bij stressgerelateerde klachten en klachten van het bewegingsapparaat. Bij Shiatsu massage gaat men uit van hetzelfde principe als acupunctuur en wordt gebruik gemaakt van duimen, handen, ellebogen en knieën.
Arjette Willemse Kuri.
1-jarige HBO opleiding 2012-2013 Westerse Medische Basiskennis bij Total Health Opleidingen te Breda en Gezondheidszorg en Psychosociale basiskennis 2015. Shiatsu Massage Therapie. Qing Bai, Instituut voor Shiatsu Massage Therapie Shu-Ha-Ri te Nijmegen. Academie voor Chinese Geneeskunde Qing Bai. Shiatsu Massage Therapeut; 2-jarige HBO beroepsopleiding 2010 2012.
Iokai shiatsutherapie in Breda.
Iokai shiatsu therapie in Breda. Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Breda. Woont u in Breda en zoekt u een shiatsutherapeut voor een shiatsubehandeling of shiatsu massage? In de buurt van Breda zijn enkele iokai shiatsutherapeuten gevestigd.
Vergelijk 4 Massage trainingen in Breda en boek meteen op Springest.
tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Breda Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Massage producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek 8, Thuisstudie 7, E-Learning 2, of Massage in heel Nederland 51. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
tantra intieme massage tantra massage breda.
250 per 2 personen. Kopos heeft deze cursus speciaal ontwikkeld om echt overal een massage van nek, schouders en bovenarmen te kunnen toepassen. Het is een combinatie van technieken vanuit de Klassieke Massage en de Shiatsu massage. Tantra massage en sessies Breda Dharma-Lotus-Breda: Ivar.
Academie Qing-Bai Chinese Geneeskunde op niveau!
De belangstelling voor de Chinese geneeskunde is de laatste jaren sterk groeiende. Acupunctuur, Kruiden-geneeskunde, Shiatsu en TuiNa massagetherapie, Voedingsleer en Qigong zijn verschillende methoden die de Chinese geneeskunde ons te bieden heeft en die een sterke onderlinge binding met elkaar hebben. BIJ EN NASCHOLINGEN. BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN. VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE BROCHURE AAN! Artikel Trouw In de Chinese filosofie telt wat je doet in het hier en nu. Dianne Sommers, docent van Academie Qing-Bai, is o.a. specialist in de Chinese geneeskunde en filosofie. Dianne verzorgt lessen en nascholingen voor Academie Qing-Bai in de Chinese filosofie en energetische geneeskunde. Zij is bezorgster van het boek van Van der Leeuw Chinese filosofie en is hiervoor geïnterviewd door Dagblad de Trouw. Haar artikel is te lezen via deze link.: Artikel Trouw In de Chinese filosofie telt wat je doet in het hier en nu. zaterdag 30 maart 2019 Amersfoort. woensdag 10 april 2019 Nijmegen. zondag 12 mei 2019 Amsterdam. zaterdag 1 juni 2019 Breda.
Solo4body.nl Shiatsu Massage in Breda.
Bij een holistische massage is de massage niet alleen op de spieren gericht, maar ook op geestelijke ontspanning. Massagepraktijk SOLO4body in Breda Ginneken combineert de holistische massage met de shiatsu massage. Wat is shiatsu? In het oude China werd een arts niet betaald om patiënten beter te maken, maar om mensen gezond te houden.
Opleiding NHBO.
Laatste weetjes over Shiatsu Massage. De 3 belangrijkste verschillen tussen NHBO en MBO. Inschrijven Startdata Contact. Kies voor een basic, professional of expertenopleiding. Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro! Interessant voor jou. Naritaweg 225, 1043CB. Marksingel 2A, 4811NV. van der Mandelelaan 90, 3062MB. Wie zijn we. Volg ons op Facebook. 2019 NHBO B.V. alle rechten voorbehouden Marksingel 2A 4811NV Breda info@nhbo.nl 020 423 0770 Kvk: 63376342 Btw: NL855209483B01 Privacy Algemene Voorwaarden Disclaimer FAQ.
Open dag Shiatsu Massage Opleiding Breda ook andere locaties.
Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Open dag Shiatsu Massage Opleiding Breda ook andere locaties. Georganiseerd door Academie Qing-Bai en Instituut voor Shiatsu Massage therapie. Zaterdag 12 september 2015 van 1230: 1500: UTC02.

Contacteer ons