Meer resultaten voor shiatsu massage breda

shiatsu massage breda
Praktijk voor Shiatsu massage therapie in Breda Natuurlijk in Balans Praktijk.
In mijn praktijk geef ik Acupunctuur en Shiatsu behandelingen. Beide therapievormen zijn onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze TCM, waarin het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Deze therapievormen worden al jaren gezien als waardevolle aanvulling voor een beter welzijn en worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering van de meeste zorgverzekeraars. De vraag of nu Acupunctuur of Shiatsu-therapie is een individueel traject voor ieder mens en voor iedere klacht. Samen zullen wij dit tijdens het eerste consult bespreken. Natuurlijk in Balans Vaareindseweg 70, 4839 AR Breda Tel: 31 06-12922388.
Shiatsu massage SHIATSU praktijk BREDA.
Voor je er erg in hebt, slokt dit leven je op en gaat dit ten koste van je energie of ontwikkel je fysieke klachten. De shiatsu massage van Shiatsu praktijk Breda is gericht op ontspanning, zowel van het lijf als van de geest.
Home SHIATSU praktijk BREDA.
Wat is shiatsu? Shiatsu is een Japanse drukpunt massage. Shiatsu helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Het woord komt uit het Japans en betekent vingerdruk. Waar de acupuncturist werkt met naalden op hele specifieke drukpunten, oefent de shiatsutherapeut loodrechte druk uit op deze drukpunten en op energiebanen. Shiatsu voor jezelf. Shiatsu van Shiatsu praktijk Breda is gericht op sluimerende klachten van je lijf en van je geest.
Shendao Wat is Shiatsu.
Wat is Shiatsu nu eigenlijk, waar ligt de oorsprong van deze mooie therapie en waar dient het toe. Shiatsu blijkt een waardevolle behandelmethode te zijn voor allerlei klachten van lichamelijke en psychische aard, en voor het verbeteren van de algehele gezondheid.
Voor rust, bewustwording en heelheid kom je bij Shiatsu Therapie Breda.
Door je massage geraakte ik uit mijn hoofd en in mijn lijf. Ik kwam in contact met weggestopt verdriet en pijn, maar het stroomt nu weer en ik voel me meer in contact met mezelf. Ik werd me weer bewust hoe helend aanraking en volledige liefdevolle aandacht is en hoe arm we in onze westerse cultuur geworden zijn in deze. Na een periode van veel stress was ik mijn energie verloren. Onrustig slapen, opgejaagd en uitgeput gevoel. Sytze heeft met de shiatsu mij weer nieuwe energie gegeven.
Shiatsu by Kirsten.
Tijdens de massage houd je je kleding aan. Het is prettig loszittende kleding te dragen. Er wordt niet met olie gewerkt. Shiatsu ontspanningsmassage is goed voor.: mentaal op adem komen. ondersteuning bij emotionele processen. losmaken van de rug, schouders en armen door bv veel zittend werk. doorbloeding stimuleren van bijvoorbeeld benen. Direct online klik hier. Stuur een e-mail. Bel me 06-54335958. 30 minuten 25. 60 minuten 45. Kom je voor de eerste keer? Maak gebruik van het Kennismakingsaanbod 2950., ma/di/wo/vr locatie: Argusvlinder 39 Westerpark. do locatie: Voorerf 47 Haagse Beemden. Overijssel: Eens per 2 maanden ben ik in Vriezenveen voor massages. Wil je weten wanneer, schrijf je in voor de nieuwsbrief en vink overijssel" aan. Op de hoogte blijven van Shiatsu by Kirsten? Dat kan als volgt: Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief. Volg me op Facebook. Shiatsu by Kirsten. Hoofdlocatie: Argusvlinder 39, 4814 SG Breda.
Solo4body.nl Shiatsu Massage in Breda.
Bij een holistische massage is de massage niet alleen op de spieren gericht, maar ook op geestelijke ontspanning. Massagepraktijk SOLO4body in Breda Ginneken combineert de holistische massage met de shiatsu massage. Wat is shiatsu? In het oude China werd een arts niet betaald om patiƫnten beter te maken, maar om mensen gezond te houden.
Iokai shiatsutherapie in Breda.
Iokai shiatsu therapie in Breda. Home Zoek therapeut per woonplaats Iokai shiatsu therapie in Breda. Woont u in Breda en zoekt u een shiatsutherapeut voor een shiatsubehandeling of shiatsu massage? In de buurt van Breda zijn enkele iokai shiatsutherapeuten gevestigd.

Contacteer ons