Resultaten voor massage haarlem

massage haarlem
Massagesalons in Haarlem: Boek direct online! Treatwell.
Voor het vinden van de perfecte massage in Haarlem kun je op de website van Treatwell prima terecht. Je vindt hier een ruim en veelzijdig aanbod van diverse massages. De voordelen van reserveren via Treatwell. Een massage in Haarlem boeken via de website van Treatwell, levert jou diverse voordelen op.
Spa Manda Haarlem.
Paweena Soh Heng Founder. Welkom bij Spa Manda een unieke en centrale plek in hartje Haarlem in een van de leukste winkelstraten van Haarlem: De Zijlstraat. Wij hebben bewust gekozen voor een central gelegen locatie, omdat we graag iedereen kennis willen laten maken met onze fijne behandelingen. Spa Manda is een Thai Spa concept. Hierbij worden oosterse en westerse technieken gecombineerd om u een unieke behandeling aan te kunnen bieden. Het woord Manda betekent moeder in de Thaise taal. er is bewust gekozen voor deze naam omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten zich thuis voelen. Wij verwelkomen u in ons salon met de warmte, en persoonlijke aandacht die u thuis gewend bent. In comfortabele, lichte en sfeervolle behandelkamers bieden wij unieke massages en schoonheidsbehandelingen. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, hygiëne en oog voor de mens als geheel kenmerken onze behandelingen. Spa Manda biedt diverse oosterse en westerse massagetechnieken. Door elementen uit beide stromingen met elkaar te combineren, ontstaan nieuwe en unieke behandelmethoden. Laat u verrassen door de enorme gastvrijheid, persoonlijke aandacht en vriendelijke benadering die in het verre oosten zo gewoon is. Ancient Nuad Thai Massage.
Vind massage haarlem op Marktplaats.nl.
Acryl nagels 40, Gel nagels 45, Wimperextensions one by one aanbidding 85, nu 65, nieuw set lashlifting 45 lash lifting verven 55 www.all4women.nl hair extensions, nagels, microblading, makeup, schoonheidsspecialist, gezichtsbehandelingen, massages., Nagels in Haarlem. Nieuwe New wave massage tafel met extras.,
Massage in Haarlem. Een handig overzicht van het aanbod! Bewust Haarlem.
Ont-stress voetmassage, AromaTouch massage, Metamorfose massage. Over Massage Haarlem. Massage in Haarlem. Massage is in de eerste plaats ontzettend lekker. Maar wist je ook dat het heel gezond is en gelukig maakt? Massage is goed voor lichaam én geest en dat heeft een aantal redenen.
Massage Haarlem.
Massage is al zo oud als de mensheid. Het verbetert de doorbloeding van de spieren, waardoor de afvalstoffen beter worden afgevoerd en pijnklachten verminderen. Bovendien wordt door aanraken oxytocine aangemaakt, het knuffelhormoon, waardoor we opener, vriendelijker, socialer en minder agressief worden.
Goedkope massage in Haarlem: Nu sparen tot 70% op massages in Haarlem GROUPON.nl.
Misschien doet u iemand met een kortingsbon voor een massage in Haarlem wel meer plezier dan u Readsread_moreLees, verderread_lessRead, LessseoContenttitleLeuke, korting op massage in HaarlembodypGroupon, biedt u veel leuke kortingsbonnen aan, ook op het gebied van wellness. Zie bijvoorbeeld eens de kortingbonnen voor een massage in Haarlem.

Home Noord-Holland Haarlem. Totaal aantal vermeldingen: Haarlem 11. Siam Spa Massage in Haarlem. Siam Spa Massage in Haarlem is een nieuwe massagesalon voor Thaise gezondheids en relax massage. De salon beschikt over kamers voor één of twee meer. Aiyara Wellness en Aroma.
Massage in Haarlem De Massagerette.
Het is tijd voor een massage in Haarlem! Heb jij van goed voor jezelf zorgen een gewoonte gemaakt? Of.heb je last van stijve spieren, een opgejaagd gevoel, voel je je opgebrand omdat je een emotionele periode doormaakt of ben je soms net moeder of vader geworden?
Huisregels.
Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar jij dat jij Spaarne 33 / Salon Haarlem en haar dames/medewerkers nooit aansprakelijk zult stellen voor de eventuele gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van alle diensten en behandelingen die worden gegeven.

Contacteer ons