Meer resultaten voor ontspanningsmassage

ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage voor baby's' en kinderen Mintaka.
Zachte yoga en meditatie. Ontspanningsmassage voor baby's' en kinderen. Door middel van massage kun je op een zachte en tedere manier met je baby of kind communiceren. Met eenvoudige en rustige bewegingen creëer je een goede verstandhouding en herstel je de verbinding met je kind en met jezelf.
Ontspanningsmassages Solluna.
Of je het nu doet om jezelf te verwennen of voor de helende werking van de massage. een ontspanningsmassage is altijd deugddoend. De ontspanningsmassage duurt één uur en kost 55. Tijdens gans de massage lig je warm toegedekt onder een handdoek.
Ontspanningsmassage fit puur sport en relaxmassages.
Ontspanningsmassage 60 of 90 min. Een oliemassage van het volledige lichaam. Er wordt vooral gebruik gemaakt van strijkingen en van knedingen. De massage werkt in de eerste plaats diep ontspannend en tegelijkertijd verkwikkend en energie-opbouwend. Bovendien wordt de bloedcirculatie bevorderd en wordt de gezondheid van de huid gestimuleerd.
Ontspanningsmassage InBalansMassage.
Aloë Vera massage. Deep tissue massage. Hot Stone massage. Ga direct naar de inhoud. Aloë Vera massage. Deep tissue massage. Hot Stone massage. De gehanteerde massagetechnieken resulteren in een ontspannen en een relaxerend effect. Lichaam, geest en emoties komen terug in balans.
ontspanningsmassage Liesbeth Leysen.
Verwijderen afvalstoffen De bloedcirculatie en de lymfevaten worden geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ondersteuning bij veranderingen Massage kan een mooie ondersteuning zijn van een therapeutisch proces. Geeft verlichting bij pijn, zorgt voor een sneller herstel van spieren na een prestatie, en preventief om blessures te voorkomen.
Ontspanningsmassage Tilburg, Ontspanningsmassage 60 min: Spare 58% in Tilburg mit Social Deal.
Erwirb einen Deal, teile Deinen persönlichen Link mit drei Freunden und Du bekommst von uns den Betrag Deines Voucher zurückerstattet. So könnt ihr gemeinsam die tollsten Unternehmen in eurer Umgebung entdecken. Melde Dich heute noch an! Melde Dich gratis an und entdecke Ontspanningsmassage Tilburg zu einem unschlagbaren Preis.
ontspanningsmassage.
ONTSPANNINGSMASSAGE Rug: 30 minuten 30 Lichaam: 60 minuten 60 Lichaam: 90 minuten 90 Een ontspanningsmassage is een zachte warme lichaamsmassage die lichaam en geest volledig tot rust laat komen. Opgebouwde spanningen worden weggenomen zodat je met vernieuwde krachten en energie verder kan.
Massage Wikipedia.
We vinden hier onder meer.: benamingen die het doel van de massage aangeven voorbeelden: Ontspanningsmassage, Erotische massage.; benamingen die de aanpak methode, technieken van de massage aangeven voorbeelden: Shiatsu, Zweedse massage. Op een gegeven massage kunnen dus meerdere benamingen van toepassing zijn voorbeeld: een Ontspanningsmassage kan worden gegeven met technieken uit de Zweedse massage.
Ontspanningsmassage Anne-Mieke Massage De Braekeleerstraat 24, Brederode, Antwerp Telefoonnummer Yelp.
door Anne-mie G. Aanbevolen reviews voor Ontspanningsmassage Anne-Mieke. Je vertrouwen in ons is onze prioriteit, bedrijven kunnen ons dus niet betalen om hun reviews aan te passen of te verwijderen. Aangezien Ontspanningsmassage Anne-Mieke nog niet veel reviews heeft, kan je mening van erg groot belang zijn.
Massagesalon Eddy Vanheyst, ontspanningsmassage en Reiki.
Welkom op de website van Massagesalon Eddy. Last van stress? Pijnlijke rug of schouders? Andere lichamelijke klachten? U bent op het juiste adres. Massagesalon Eddy Lusthofstraat 49 3550 Heusden-Zolder tel 011 / 43 31 24 gsm 0477 / 45 07 16 eddy@vanheyst.be.
arPure Ontspanningsmassage.
Bij een ontspanningsmassage laten we het lichaam ontstressen door zachte en knedende bewegingen uit te voeren op de grote spiergroepen van het lichaam. Er wordt voldoende aandacht besteed aan schouders, nek en bovenrug, de lichaamszones waar stress en spanningen zich vaak vastzetten.

Contacteer ons