Op zoek naar chinese massage turnhout?

chinese massage turnhout
Chinese Hoofd, Nek en Schoudermassage in Turnhout Ik Ontstress.nu.
De massage heeft een energetisch gevolg in ons lichaam. Jouw lichaam komt hierdoor meer in balans. Behandeling Chinese Hoofd, Nek en Schoudermassage. Afspraak maken CHNSM. Behandeling Chinese Hoofd, Nek en Schoudermassage. Tijdens het masseren lig je ontspannen op je rug op de behandeltafel. Je wordt toegedekt met een deken en kan je kleding aanhouden. Enkel tijdens het masseren van de nek wordt er een klein beetje massage-olie gebruikt. Eerst wordt het hoofd behandeld, daarna de nek en schouders. Na de behandeling mag je nog 10 minuten blijven liggen. Er staat dan ook glaasje water klaar; belangrijk om water te drinken na de behandeling zodat de losgekomen afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Afspraak maken CHNSM. Lekker genieten van CHNSM. Door een afspraak te maken bij IK ONTSTRESS kun je zelf de positieve werking van een Chinese Hoofd, Nek en Schoudermassage ervaren CHNSM. 0477 213 505. Meest bekeken pagina's.' Voetreflexologie in Turnhout.
Massage First China massage in Turnhout Eyespot.
Privé of openbaar. Hoofd, nek en schoudermassage. Over First China massage. Het oude Oosten, en de magie die hiervan uitgaat, kan je vanafnu beleven bij First China Massage in Turnhout, Merodecenter 25 vlak naast Europabank. De authentiekeChinese massages zullen je lichaam weer helemaal in balansbrengen.
Turnhout.
Home adressen België Turnhout. Chinese Massage in Turnhout 1. First China Massage in Turnhout. Bij First China Massage in Turnhout kunt u terecht voor authentieke Chinese massages die uw lichaam weer helemaal in balans brengen. Last van stress, pijnlijke meer.
First China Massage in Turnhout.
Maandag t/m Zaterdag van 1030: tot 2200: uur. Bij First China Massage in Turnhout kunt u terecht voor authentieke Chinese massages die uw lichaam weer helemaal in balans brengen. Last van stress, pijnlijke gewrichten of spieren? Door vakkundig uitgevoerde massages op dit adres worden de problemen in 1 of meerdere sessies voor u opgelost.
First China massage.
Tel 0483 096 850. Authentieke Chinese massages. Het oude Oosten, en de magie die hiervan uitgaat, kan je vanaf nu beleven bij China Massage in Merodecenter 25 te Turnhout. De authentieke Chinese massages zullen je lichaam weer helemaal in balans brengen.
Chinese Massage 2dehands.be.
Ontdek het professionalisme van onze Chinese masseuse in de wijk Midi alleen maar twee stappen van de Place Annee. De magie van wellness door middel van massage. Ik ben een professionele, gediplomeerde therapeute. Ik heb opleidingen genoten in Chinese Massage, Lymfedrainage, Sport Tuinamassage en Reiki.

goed om weten. techniek en toepassing. prijs en aanbod. May Van Sweevelt, Mastheidestraat 22, 2300 Turnhout contact. Ik ben allergisch voor spierverwarmende crèmes, hand en voetcrème, bodylotion, deo en parfum. Gelieve deze de dag van de massage niet te gebruiken.
Prana Massage Even tijd voor jezelf, een wereld van ontspanning.
In het Sanskriet wil prana zeggen: levensenergie. Ik zou u graag willen onderdompelen in een wereld waar levensenergie de rode draad vormt. Via massage, relaxatie yoga, meditatie en klankschaalmeditatie gelegen in Turnhout is ontspanning binnen handbereik. U leidt een druk en stressvol leven?
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
Welkom bij Samana in Oud Turnhout. Heb je nood aan rust? Eventjes quality time voor jezelf of voor elkaar? Lekker je hoofd leeg en je lichaam weer in balans. Bij Samana kan je heerlijk onthaasten, op een rustig plekje in het hartje van de Kempen.
Op undercovermissie in Thais massagesalon Antwerpen Regio HLN.
Bij een telling komt de stad nu op minimaal" 75" zaken uit. In de oude binnenstad vind je vooral Thaise salons en in de stationsbuurt zwaaien de Chinezen de plak. In de Breydelstraat vind je 5 Chinese adresjes op nog geen 100 meter afstand.

Contacteer ons