Zoeken naar massage den bosch

massage den bosch

Da Wellness Spa in De Bosch biedt naast de bekende Traditionele Thaise Massage, diverse massagebehandelingen vanaf 39 per uur Behandelingen: Traditionele Thaise Massage meer. Den Bosch admin. Studio Pramuk, Well-Being and Health Center, bevindt zich in het centrum van Den Bosch, u kunt hier terecht voor een ontspannende maar professionele massagebehandeling.
THAIS WELLNESS CENTRE DEN BOSCH.
Laat u verwennen met een massage en/of behandeling in Thais Wellness Centre Den Bosch! Op deze website kunt u kennis nemen van ons aanbod. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt, een toelichting wilt of wilt reserveren voor een traditionele Thaise massage.
Pitstop Massage Den Bosch Massagesalon in s-Hertogenbosch-Centrum, s-Hertogenbosch Treatwell.
Kun jij wel een APK voor je lichaam gebruiken? Breng dan een bezoek aan Pitstop Massage Den Bosch. Bij deze massagesalon staat het team van ervaren masseurs zes dagen in de week klaar om jou te kunnen voorzien van een heerlijke massage.
QoQo Massage s Hertogenbosch.
Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. 2018 Copyright QoQo Massage. Disclaimer Privacy Statement.
Aquarius Massagesalon Wellnessparken Den Bosch.
In 2008 ben ik als masseur gaan werken in de sauna de Thermen in Rosmalen. Nu heb ik mijn eigen praktijk, Aquarius Health Massage, in Wellness Park De Taling." Contact en reserveren. Behandelingen zijn altijd op afspraak. Kennis en Behandelcentrum. Cadeau en accessoiresshop. Wellnessparken Den Bosch.
Olijf Massagepraktijk Den Bosch.
In mijn massagepraktijk Olijf bied ik je begeleiding met massagetherapie. Massage gaat ook over vertrouwen en je overgeven aan de ontspanning. De persoonlijke klik is daarbij belangrijk. Daarom vertel ik je op deze pagina meer over wat mij beweegt en waar ik mijn opleiding genoten heb. Tot ziens bij Olijf! Waarom werk ik met massagetherapie? Tot 2011 was ik werkzaam in de werving selectie. Aan den lijve ondervond ik in die periode het weldadige effect van massages.
Den Bosch.
Chinese massage therapie├źn door Chinese Therapeut Jery, afkomstig uit het meer. Hangzou Kap en Massagesalon. Den Bosch admin. Hangzou Kap en Chinese Massage salon is gevestigd in de Orthenstraat, in het centrum van Den Bosch, gespecialiseerd in originele Chinese ontspanningsmassages voor zowel mannen meer.
Goedkope massage in Den Bosch: Hoge kortingen tot 70% op massages in Den Bosch GROUPON.nl.
Wees dus geen dief van eigen portemonnee als u binnenkort een massage in Den Bosch krijgt. Bestel uw kortingsbonnen vandaag nog via de website zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van een massage in Den Boschh3Voordelig met kortingsbonnen profiteren van een massage in Den Bosch/h3Staat u ook zo onder spanning?
Massage Den Bosch Nicole de Veer.
bekijk hier de video. Massage Den Bosch. Klachtenverminderend en stress bevrijdend. Lichamelijke en psychische klachten worden op proffessionele wijze behandeld met massage en harpklanken. Ik ben massagetherapeute Nicole de Veer en geef holistische massages met een bijzondere tint, vanwege de cominatie met harpmuziek.

Contacteer ons