Meer resultaten voor massage kempen

massage kempen
Massagehuis Time Out.
Professonele gespecialiseerde massages Geel Herentals Mol Kempen Antwerpen.
De tastzin is één van de vroegst ontwikkelde zintuigen. Het stimuleren van de huid door middel van masseren en aanraken heeft een belangrijk positief psychologisch effect. Geen betere remedie tegen de blues dan een goede, aangepaste massage. Een massage doet dus écht deugd!
Getest: hoe onschuldig is een tantra massage? ELLE.be.
Tantra massage: kinky of niet? Tantrische massage blijft een splijtzwam in de wellnesswereld. Veel salons wagen zich er helemaal niet aan. Anderen bieden behalve tantra een hele rist klassieke massages aan. En dan zijn er de salons die alleen maar tantra aanbieden.
Welkom De Kempen Massage.
De Kempen Massage is TOUCHED BY MIRJAM geworden. Ontspanningsmassage is een weldaad voor de huid, spanning en stress vallen van je af. In deze jachtige tijd, even een moment voor uzelf. Een heerlijk geurende olie en een warme omgeving dragen bij aan ontspanning.
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
Bij Samana kan je heerlijk onthaasten, op een rustig plekje in het hartje van de Kempen. Kom genieten van onze professionele kwaliteitsmassages, en kom weer helemaal tot jezelf in de natuurlijke wellness. Een unieke belevenis, met voor elk wat wils!
The yogacorner Vinyasa yoga, Hatha yin yoga, Yoga Massage, Ashtanga lessen Oud-Turnhout UiTPAS Kempen.
Dit door de combinatie van yoga oefeningen en korte massages gegeven door de lesgever. De massages zijn gebaseerd op de Thaise yoga massage. Deze lessen zijn ideaal om tot rust te komen en het lichaam op een zachte manier in een betere fysieke conditie te brengen.
AZ TURNHOUT.
Belangrijk voor patiënten, zo weten ze dat deze professionals hen een behandeling op maat kunnen geven. Eerste opleiding in de Kempen. Momenteel zijn er in Vlaanderen 69 kappers en schoonheidsspecialisten opgeleid tot kanker beauty professional. De opleiding in AZ Turnhout is de eerste in de regio Kempen.
Sauna.
Elke plaats heeft een andere soort massage, die elk individueel aanpasbaar zijn aan jouw persoonlijke voorkeur. Het zwembad is het ganse jaar heerlijk verwarmd. Sinds onze opening in 2016 hebben jullie ons een fantastische beoordeling van 98, / 10 gegeven.
De 10 mooiste privésauna's' van Vlaanderen lifestyle De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Prijs: vanaf 75 euro per persoon, zonder massage of diner. Opties: arrangementen, massages, overnachting. Nachtegalendreef 40, Grobbendonk. In een doodlopende straat vind je privéwellness en bed breakfast Aquabello: een strak gebouw in een modern design van beton, glas en natuurmaterialen.
Massage Turnhout goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Uw bedrijf toevoegen. Stad of gemeente. 43 resultaten voor massage Turnhout. Beoordeel dit bedrijf. 2300 Turnhout Kastelein 50. Gesloten Zaterdag 900: 1200.: 2300 Turnhout Klinkstraat 13. Beoordeel dit bedrijf. 2300 Turnhout Parkring 302/7.
Pranawell in Westerlo met openingsuren Massage.
Wie zijn wij? Praktijk voor natuurlijk welzijn, is een ontspannings en massagezaak in het midden van de Antwerpse Kempen, namelijk in Westerlo. Deze zaak wordt geleid door Mireille De Baerdemaker, die haar sporen in deze wereld wel heeft verdiend. Na een 4-jarige opleiding tot gezondheidsconsulent gevolgd te hebben, regelmatig bij te scholen en ruime ervaring als masseuse in één van België's' grootste sauna en wellnesscentra opgedaan te hebben, is ze sinds 3 jaar bezig met haar zaak. Mireille is aangesloten bij de VGB, erkende beroepsvereniging voor gezondheidsbegeleiders. Tevens is ze lid van het NVBR, het Nationaal verbond der Belgische Reflexologen. Dit getuigt ervan dat deze zaak geleid wordt door iemand met kennis van zaken op gebied van welzijn en gezondheid. Wat doen we? Bij PRANAWELL kan je terecht voor heel wat behandelingen. Hoofdzaak zijn uiteraard massages. Hierin bieden we de volgende zaken aan: dieptemassage, ontspanningsmassage / relaxatiemassage, stevige spiergerichte massage, oliemassage, rugmassage, nekmassage, schoudermassage, gezichtsmassage, voetmassage, energetische massage met verwarmde edelstenen / edelsteenmassage, Ko BI Do of Japanse gezichtsmassage, voetreflexologie en shiatsu.

Contacteer ons