Zoeken naar massage maastricht

massage maastricht
Integrale Massage Iris.
SENZA Massages en Coaching Maastricht.
Ik ben Sylvia Caubergh en moeder van twee tienerdochters. In mijn praktijk Senza te Maastricht, draait alles om tijd en aandacht voor jezelf. Of het nu gaat om fysiek en mentaal te ontspannen tijdens een ontspannende massage, energetische behandeling of reading en healing.
Goedkope massage in Maastricht: Nu tot 70% besparen op massages in Maastricht GROUPON.nl.
Met deze massage zult u zich als herboren voelen en de werkdruk weer aan kunnen! En door de kortingsbonnen hoeft u niet eens diep in uw buidel te tasten voor deze massage in Maastricht! Samen genieten van een massage in Maastricht.
Touch-Pro Massage Maastricht.
In de Media. Bent u op zoek naar een massage? Bij Touch-Pro in Maastricht bent u aan het het goede adres voor diverse massages. Nadat ik met wedstrijdsport gestopt was, had ik mij voorgenomen om het masseren te leren omdat dit zoveel kan betekenen voor een sporter.
Home.
Welkom bij Sportmassage Maastricht. Mijn naam is Roger Brandts en sinds juni 2009 ben ik in het bezit van mijn diploma sportmassage dat ik via het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS behaald heb. Mijn specialiteiten zijn sport en onstpanningsmassage, gericht op spierklachten werken en het voorkomen van blessures door middel van een massage.
The Spa Beauty, wellness, waxing en massages in Maastricht.
Gelegen in hartje Maastricht. Station op loopafstand Dagelijks geopend Pinnen of contant betalen. Ma t/m Vr 10.00-20.00. Za Zo 10.00-18.00. The perfect gift. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang speciale aanbiedingen. Afspraak maken Kom langs. 6224 JD Maastricht 043 852 4227 info@thespa.nl.
Sport en ontspanningsmassage Maastricht Casa-Sana-Sportmassage.
Balanced Mind in a Balanced Body. Casa-Sana Sportmassage Maastricht werd in 2011 opgericht door Marcel Tuinstra. Door het combineren van zijn professionele vaardigheden in Sportmassage en Natuurgeneeskunde heeft hij het op zich genomen om de balans tussen uw lichaam en geest te herstellen in de comfort van uw eigen huis of plaats. Sportmassage is niet alleen in staat om topsporters te verlichten van spierspanning, stress, of hoofdpijn veroorzaakt als gevolg van het actief leven, maar is voor iedereen. Sportmassage is een robuustere vorm van massage, waarbij de therapeut gebruik maakt van strijk en kneed technieken om niet alleen spanningen te detecteren maar ook de diepe spieren en verhard weefsel te bereiken.
Massagería Massage Maastricht professionele massages.
Please enable it see how. Integrale massagepraktijk Maastricht. Voor professionele massagebehandelingen kunt u terecht bij Massagería. Een voetmassage geeft energie, omdat het de bloeddoorstroming stimuleert en het lichaam helpt te ontgiften. Hoofd en gezichtsmassage. Een heerlijke massage om bij weg te dromen.
Massage EMOCARE Maastricht.
Zij integreert haar kennis en ervaring op het gebied van werken met de energieën van het lichaam met de aanrakingen tijdens de massage. Behandeling, Coaching en Training. Voor Kinderen, Jeugdigen en Volwassenen. Kortdurende en doeltreffende behandeling bij chronische pijn en ziekte, stress, burn-out, depressie, angst, trauma PTSS, verlies, verslaving, psychosomatische klachten en revalidatie. Ook bij psychosociale problemen, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid van kinderen en jeugdigen en bij opvoed, loopbaan en levensloopvragen. Een holistische kijk op gezondheid. Laagdrempelige en kortdurende hulpverlening. Nauwkeurig, praktisch en niet belastend. Opmerkelijk goede resultaten. Deskundig advies, voor blijvend resultaat. Geschikt als complementaire behandeling, zowel preventief als curatief. Vergoeding mogelijk vanuit aanvullend pakket. Veilig voor mens en dier en 100% in overeenstemming met de natuur. Specialist Psychosociale Ontwikkeling Weerbaarheid. 6229 ED Maastricht.
Muehum Thaise massage salon Maastricht 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Muehum Thaise massage salon Beoordelingen, Maastricht. Wat te doen in Maastricht. Muehum Thaise massage salon. Muehum Thaise massage salon. 2 van 4 Spa en wellness in Maastricht. Spa en wellness, Spa's.' Vleeshouwersdreef 4, 6216 PV Maastricht, Nederland.
Maastricht massage Maastricht massage.
Welkom bij Maastricht massage. Contact en locatie. 06 3980 6469. 6325 CX Berg en Terblijt. Welkom op de website van Massage Praktijk Manon Lemmens. Massage Praktijk Manon Lemmens biedt u verschillende behandelingen voor zowel lichaam als geest.: Geen erotische massages.

Contacteer ons