Meer resultaten voor massage maastricht

massage maastricht
Massage door dames EROTISCHE Massage waar. Maastricht.
Heb je zin om je eens lekker te laten verwennen met een heerlijke massage of body to body massage? De massage gebeurt met lekker warme olie op een zeer comfortable bed of massage bed en met aangepaste muziek om in de juiste sfeer te komen.
Massagepraktijk MAASTRICHT.
Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. 6215 XD Maastricht. Praktijk voor traditionele massages en ontspanningstechnieken. Gespecialiseerd in: Rugtherapie Ontspannings massages Preventieve massages Ademhalingtechniek Visualisatie Reiki behandeling. Effecten van massage. Welke massage past bij mij?
Sweettouch massages Openingstijden Sweettouch massages Brusselsestraat.
Optimuscles massage Best Johan Frisopark 28. Oliemolen Oliemolen 10. Bekijk alle Sweettouch massages vestigingen. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Sweettouch massages Brusselsestraat. Openingstijden Sweettouch massages Brusselsestraat 84 in Maastricht. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.
Goedkope massage in Maastricht: Nu tot 70% besparen op massages in Maastricht GROUPON.nl.
Met deze massage zult u zich als herboren voelen en de werkdruk weer aan kunnen! En door de kortingsbonnen hoeft u niet eens diep in uw buidel te tasten voor deze massage in Maastricht! Samen genieten van een massage in Maastricht.
Casa-Sana-Sportmassage Maastricht Sport en ontspanningsmassage.
Casa-Sana-Sportmassage Maastricht werd in 2011 opgericht door Marcel Tuinstra. Door het combineren van zijn professionele vaardigheden in Sportmassage en Natuurgeneeskunde heeft hij het op zich genomen om de balans tussen uw lichaam en geest te herstellen in de comfort van uw eigen huis of plaats. Sportmassage is niet alleen in staat om topsporters te verlichten van spierspanning, stress, of hoofdpijn veroorzaakt als gevolg van het actief leven, maar is voor iedereen. Sportmassage is een robuustere vorm van massage, waarbij de therapeut gebruik maakt van strijk en kneed technieken om niet alleen spanningen te detecteren maar ook de diepe spieren en verhard weefsel te bereiken.
Allround massage Stichting opleidingsinstituut Kosmos Eindhoven, Maastricht, Tiel.
Eindhoven, Maastricht en Tiel kapel Avezaath. Klik hieronder op één van de tabbladen voor meer informatie over deze opleiding. Locaties en Data. Veel gestelde vragen. De opleiding allround masseur is gericht op het beroepsmatig kunnen verzorgen van een professionele klassieke lichaamsmassage in combinatie met wellness verzorgende behandelingen en producten. Wellness als vrijetijdsbesteding geniet een toenemende belangstelling zowel in Nederland als buiten onze grenzen. Het gaat hierbij niet alleen om recreatief ontspannen en verwennen, maar ook om een gezond en vitaal leven. In luxe wellness, fittness, sauna en spacentra, hotels en recreatieresorts wordt men gastvrij onthaald en laat men zich verwennen en verzorgen, waarbij alles gericht is op de totale beleving en het welbevinden van de klant. In onze hedendaagse samenleving is men zich er in toenemende mate van bewust dat naast de welverdiende ontspanning ook een gezonde leefstijl en goede uiterlijke en lichamelijke verzorging bevorderend is voor het vinden van een evenwichtige balans tussen lichaam, geest en het sociale welzijn. De keuzevrijheid hierin is groot. Bij allround massage is dit vooral gericht op ontspanning en een vitaal lichamelijk welzijn.
Praktijk voor Massage en Acupressuur Maastricht massage praktijk maastricht.
Praktijk voor Massage en Acupressuur. Praktijk voor Massage en Acupressuur Maastricht. Uitgedokterd en te horen gekregen dat u met uw klachten moet leren leven? U hoeft niet te lijden onder uw klachten, u hoeft alleen maar een afspraak te maken voor een van onze behandelingen.
Opleidingscentrum Kersten.
website laten maken. Zoekt u een masseur. Aura foto laten maken. Bedrijfsuitje in Maastricht? Massage vakantie week. Spirituele Vakantie week. Opleiding Acupressuur Therapeut. Opleiding Energetisch Therapeut. Opleiding Wellness Masseur. Uitleg inloggen community. Als massagetherapeut kun je veel verschillende mensen met diverse klachten helpen.
Muehum Thaise massage salon Maastricht 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Muehum Thaise massage salon Beoordelingen, Maastricht. Wat te doen in Maastricht. Muehum Thaise massage salon. We doorzoeken meer dan 200 websites voor de laagste hotelprijzen. Muehum Thaise massage salon. 2 van 5 Spa en wellness in Maastricht.
Muehum's' Thaise Massage Salon Maastricht.
Stoelmassagemaastricht.
Voor Maastricht en omgeving géén reiskosten. Stoelmassages werken zowel preventief als klachtgericht. Bedrijven kiezen voor Stoelmassage.: Om werk gerelateerde klachten te voorkomen of behandelen. Voor medewerkers die meer dan 4 uur achter elkaar intensief met een pc werken. Voor medewerkers die veel repeterende bewegingen maken. Voor medewerkers die fysiek zwaar werk uitvoeren. Als motivatie tijdens een piekperiode op het werk. Om de vitaliteit van de medewerkers te vergroten en het ziekteverzuim te verkleinen. Als beloning voor het behalen van een doelstelling. Speciale gelegenheid, zoals opening, dag van de vrijwilligers, secretaresse dag, dag van de leerkracht, dag van de verpleging. Josiens stoelmassage is voor mij een soort mini wellnessmomentje midden op de werkdag. Of ik nou een sportblessure heb, vastzit door stress, of gewoon lekker wil ontspannen, Josien weet altijd wonderen te verrichten. Na een behandeling kan ik weer soepeler bewegen en vol energie de werkdag aan. Ook biedt Josien tijdens haar behandelingen altijd een luisterend oor, waardoor je je na een massage niet alleen geholpen maar ook gehoord voelt.

Contacteer ons