Resultaten voor massage maastricht

massage maastricht
Sweettouch massages Openingstijden Sweettouch massages Brusselsestraat.
Optimuscles massage Best Johan Frisopark 28. Oliemolen Oliemolen 10. Bekijk alle Sweettouch massages vestigingen. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Sweettouch massages Brusselsestraat. Openingstijden Sweettouch massages Brusselsestraat 84 in Maastricht. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.
Meer dan een massage Massage by Edith Remmen.
Tel: 043 3478044 E-mail: info@edithremmen.nl. 0 items 000., Méér dan een massage! Laat je heerlijk verwennen door Massage praktijk Maastricht by Edith Remmen Bekijk het aanbod! Geef eens een massage cadeau! Leuk om te geven en leuk om te krijgen!
Beauty More Maastricht Shiatsu massage.
Over Beauty More Maastricht. Healthy aging concept. Medik 8 huidverbetering. Huidverzorging bij kanker. Home Shiatsu massage. Wat is Cosmetische Shiatsu massage? Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen meridianen die over het gehele lichaam lopen.
Massage door dames EROTISCHE Massage waar. Maastricht.
Heb je zin om je eens lekker te laten verwennen met een heerlijke massage of body to body massage? De massage gebeurt met lekker warme olie op een zeer comfortable bed of massage bed en met aangepaste muziek om in de juiste sfeer te komen.
The SPA Wellness BE41 Hip Hotel Maastricht.
De royal spa massage is een 60 minuten durende ontspanningsmassage voor het hele lichaam. De nacht verblijf je in een deluxe kamer van ons hotelletje midden in het centrum van Maastricht. Website by EyeMarc Webdesign Cadier en Keer Copyright Hotel BE41 Maastricht.
Openingstijden van Chinese Massage Shangri La in Maastricht.
Hogeweg 23 Gronsveld. 2 Chinese Massage Shangri La vestigingen gevonden in Maastricht. U zocht: Chinese Massage Shangri La in Maastricht. Hulp nodig met het vinden van Chinese Massage Shangri La in Maastricht? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
SENZA Massages en Coaching Maastricht.
Ik ben Sylvia Caubergh en moeder van twee tienerdochters. In mijn praktijk Senza te Maastricht, draait alles om tijd en aandacht voor jezelf. Of het nu gaat om fysiek en mentaal te ontspannen tijdens een ontspannende massage, energetische behandeling of reading en healing.
Natuurgeneeskundige Therapie Maastricht Massagetherapie.
De verhoogde doorbloeding die dankzij massage optreedt, veroorzaakt bovendien een tijdelijke bloeddruk en hartslagverlaging. Massage bevordert eveneens de lymfewerking. Lymfe is een kleurloze vloeistof die eiwitten en andere stoffen uit het bloed naar spieren, weefsels en botten brengt en afbraakprodukten terugvoert.
PURA massage Eijsden Maastricht blog.
Massage voor bedrijven. massage Eijsden, ontspanningsmassage, bedrijfsmassage, reiki en een leuke blog over voeding, beweging en massage. Info en Tarieven. Massage voor bedrijven. Welkom op de blog van. Massage Praktijk Eijsden Maastricht. In deze blog leest u alles over massage, zelfmassage, gezondheid en nieuws over.
Home.
Welkom op de website van Sportmassage Maastricht! Mijn naam is Roger Brandts en sinds juni 2009 ben ik in het bezit van mijn diploma sportmassage dat ik via het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS behaald heb. Na eerst 2 jaar part-time sport en ontspanningsmassage gegeven te hebben werk ik reeds al 7 jaar full-time als sportmasseur in mijn eigen praktijk. De afgelopen jaren, en nog steeds volg ik cursussen en opleidingen op up-to-date te blijven en mijn kennis uit te breiden zodat ik jou op de best mogelijke manier van dienst kan zijn. Mijn specialiteiten zijn sportmassage gericht op spierklachten, preventieve behandelingen om klachten te voorkomen, samen de voorbereiding plannen voor jouw wedstrijd zodat je topfit aan de start staat, door een goede massage het voorkomen van blessures, het kinesio-taping-concept toepassen voor een sneller herstel of voor ondersteuning van de spieren en ligamenten en het losmaken van de spieren in de nek en schoudergordel ter voorkoming van en tegen hoofdpijnklachten.
Opleidingscentrum Kersten.
Thuisstudie Massage na chemotherapie. Thuisstudie Thaise massage. Thuisstudie Holistic Pulsing. Thuisstudie Intuïtieve Ontwikkeling. Thuisstudie Triggerpoint Therapie. Thuisstudie Medical Taping. Thuisstudie Fibromyalgie massage. Thuisstudie Zelf een website maken. Thuisstudie Lenormand kaarten leggen. Aura foto laten maken. Bedrijfsuitje in Maastricht? Tenen handen lezen.

Contacteer ons