Op zoek naar massage maastricht?

massage maastricht
Massagería Massage Maastricht professionele massages.
Please enable it see how. Integrale massagepraktijk Maastricht. Voor professionele massagebehandelingen kunt u terecht bij Massagería. Een voetmassage geeft energie, omdat het de bloeddoorstroming stimuleert en het lichaam helpt te ontgiften. Hoofd en gezichtsmassage. Een heerlijke massage om bij weg te dromen.
Muehum Thaise massage salon Maastricht, Nederland Beoordelingen.
Inloggen Lid worden. Muehum Thaise massage salon Beoordelingen, Maastricht. Wat te doen in Maastricht. Muehum Thaise massage salon. Muehum Thaise massage salon. 2 van 4 Spa en wellness in Maastricht. Spa's' Spa en wellness. Vleeshouwersdreef 4, 6216 PV Maastricht, Nederland.
siejoemassage.nl.
Home.
Bestel Massage Cadeaubon. Welkom bij de Touch-Pro massagepraktijk van Leon Kolenburg! Nadat ik met wedstrijdsport gestopt was, had ik mij voorgenomen om het masseren te leren omdat dit zoveel kan betekenen voor een sporter. Maar ook voor de minder sportievelingen onder ons. Ik heb dan ook in 1993 mijn diploma sportmassage gehaald van het NGS. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gedaan om mijn kennis uit te breiden. Op dit moment bied ik de volgende massages aan.: De laatste jaren heb ik veel Touch-Pro werkplekmassages uitgevoerd en heb dan ook veel kennis opgedaan op dit gebied. Als u behoefte heeft om zich eens te ontspannen en uw spieren eens een onderhoudsbeurt te geven aarzel dan niet om een afspraak te maken. 2017 Trainingskamp Lotto-NL/Jumbo in Coma Ruga Spanje. 2016 Historische film Tour de France 1953. 2015 Tour du Maroc. 2014 Tom Dumouling wint Gerrit Schulte Trofee. Leon Kolenburg infotouch-pro.com Tel. 31655376219 Baron van Hövellstraat 72 6221 VG Maastricht.
Meer dan een massage Massage by Edith Remmen.
Tel: 043 3478044 E-mail: info@edithremmen.nl. 0 items 000., Méér dan een massage! Laat je heerlijk verwennen door Massage praktijk Maastricht by Edith Remmen Bekijk het aanbod! Geef eens een massage cadeau! Leuk om te geven en leuk om te krijgen!
Stoelmassagemaastricht.
Voor Maastricht en omgeving géén reiskosten. Stoelmassages werken zowel preventief als klachtgericht. Bedrijven kiezen voor Stoelmassage.: Om werk gerelateerde klachten te voorkomen of behandelen. Voor medewerkers die meer dan 4 uur achter elkaar intensief met een pc werken. Voor medewerkers die veel repeterende bewegingen maken. Voor medewerkers die fysiek zwaar werk uitvoeren. Als motivatie tijdens een piekperiode op het werk. Om de vitaliteit van de medewerkers te vergroten en het ziekteverzuim te verkleinen. Als beloning voor het behalen van een doelstelling. Speciale gelegenheid, zoals opening, dag van de vrijwilligers, secretaresse dag, dag van de leerkracht, dag van de verpleging. Josiens stoelmassage is voor mij een soort mini wellnessmomentje midden op de werkdag. Of ik nou een sportblessure heb, vastzit door stress, of gewoon lekker wil ontspannen, Josien weet altijd wonderen te verrichten. Na een behandeling kan ik weer soepeler bewegen en vol energie de werkdag aan. Ook biedt Josien tijdens haar behandelingen altijd een luisterend oor, waardoor je je na een massage niet alleen geholpen maar ook gehoord voelt.
Home massagepraktijk maastricht.
Welkom bij Massagepraktijk Maastricht Release Heal, hier mag je je klachten loslaten, energie bijtanken, ontspannen en genieten. Op de website kom je vanalles te weten over mijzelf, Release Heal en de verschillende massageopties die ik biedt. Bij Release Heal staat de deur altijd open, achter deze deur zal een ontspannend muziekje en verwarmde kamer ervoor zorgen dat jij even helemaal weg bent van je dagelijkse bezigheden. Heb je last van ongemakken in je lichaam? Lichamelijke klachten zoals, hoofdpijn, rugklachten, maag/ darm problemen, allergiën, etc. Lees dan snel verder. Veel plezier op de website en hopelijk tot snel in mijn praktijk. Wij bieden u de volgende behandelingen.: U kunt kiezen uit de volgende behandelingen voor uw ontspanning, maar ook bij klachten zijn onderstaande massages aan te raden. Een heerlijke massage om weer tot rust te komen.
Massagecursussen in Limburg massage opleiding Maastricht.
Workshop Lenormand Kaarten. Vakantie Massage week. Feestje of bedrijfsuitje in Maastricht? Als massagetherapeut kun je veel verschillende mensen met diverse klachten helpen. Opleiding Wellness Masseur. Je kunt jouw cliënten van top tot teen wellness behandelingen geven. Na de opleiding kun jij cliënten met klachten behandelen en een eigen praktijk starten.
Vind massage maastricht op Marktplaats.nl.
Nieuw opvouwbare rolstoel s-eco 179 euro! Kijk op www.scootplaza.nl voor al onze modellen inclusief garantie / gratis verzending / direct leverbaar voor 16.00 Uur besteld, de volgende dag in huis! Zeer degelijke rolstoel met afneembare achterwielen. Advertenties gerelateerd aan massage maastricht.
Duo Massage massage praktijk maastricht.
Dan kunt u kiezen uit de volgende wellness behandelingen.: een ontspanningsmassage een ontspanningsmassage met een scrub van de rug massage olie scrub zijn v.w.b. geur op elkaar afgestemd ontspanningsmassage met aansluitend een scrub pakking van de rug. 6213 EZ Maastricht.
Goedkope massage in Maastricht: Nu tot 70% besparen op massages in Maastricht GROUPON.nl.
Deze website biedt dagelijks kortingsbonnen aan, dus ook wanneer u een massage in Maastricht wilt krijgen, zijn er kortingsbonnen te verkrijgen. Met deze massage zult u zich als herboren voelen en de werkdruk weer aan kunnen! En door de kortingsbonnen hoeft u niet eens diep in uw buidel te tasten voor deze massage in Maastricht!

Contacteer ons